Acne behandeling

Heeft u veel last van acne, acne littekens of puistjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met de beste (Medische) huidproducten voor acne behandeling. Uw puistjes verdwijnen als sneeuw voor de zon al na één behandeling. Skin-Lab zal in samenspraak met haar huidtherapeut ‘custom made’ behandelplan voor u samen stellen. Na de eerste acne behandeling zal u vaak reeds het resultaat zien. Meestal maakt een behandeling voor acne onderdeel uit van enkele behandelingen om zo het optimale resultaat te bereiken*.

Verschillende soorten Acne behandelingen

Voor iedere huid is er een verschillende acne behandeling nodig. De huid wordt grondig gereinigd en schoongemaakt met alleen de beste medische producten voor acne. Deze producten hebben hun effectieve werking in onderzoek bewezen. Deze acne behandeling producten werken op celniveau, wat betekent dat u snel resultaat ziet, al dan niet in combinatie met de medische Syneron laser.

Al na één acne behandeling ziet u een zichtbare verbetering.

De duur van iedere acne behandeling verschilt per huidtype.

Naast de behandeling krijgt u advies hoe u thuis het beste zelf kunt verzorgen om acne te voorkomen.

Een acne behandeling duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek met één van onze huidtherapeuten wordt een behandelplan opgezet en gekeken naar hoeveel sessies en behandelingen uw huid nodig heeft. Een stralende huid brengt namelijk ook een stralend persoon.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien u meer informatie wenst over de definitieve laserontharing behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend consult.

Bel dan gerust van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur

+32 (0)14 700 777

Heistraat 23/1 – 2491 Balen

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en resultaat is cliënt-afhankelijk.

Tarief acne behandeling  € 90