SYNERON LASER

De specialisatie van SKIN-LAB richt zich voornamelijk op de Syneron ELOS diode laser® therapieën.

ELOS Syneron Medical ontwikkelt ultrageavanceerde, onschadelijke en minimaal onschadelijke apparaten gebaseerd op licht-, laser- en radiofrequentietechnologieën, bedoeld voor de esthetiek.
Hun procedures en toepassingen zijn allemaal gevalideerd door strenge wetenschappelijke en klinische studies en goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration VS – waarborgt veiligheid en doeltreffendheid)

Wilt u uw huid effectief ontharen?

SKIN-LAB gebruikt de nieuwste generatie ELOS DIODE LASERS om uw huid effectief te ontharen. Deze laser is krachtig maar veilig en kan de meeste haarkleuren en alle huidskleuren aan.

WAT IS EEN ELOS DIODE LASERONTHARING?

ELOS laserontharing E-Lase voor huidverjonging is een nieuwe, krachtige en veilige technologie voor laserontharing. De behandeling werd bovendien goedgekeurd door de FDA, de belangrijkste Amerikaanse gezondheidsinstantie.

ELOS laserontharing E-Lase combineert een bipolaire radiofrequentie met krachtig laserlicht om uw huid effectief te ontharen. De lichtflits van de laser verwarmt het haartje om de radiofrequentie beter naar het haarzakje te geleiden. Daarna vernietigt de radiofrequentie het haarzakje.

VOOR WIE IS DE ELOS DIODE LASERONTHARING?

Wilt u uw huid effectief ontharen? Dan is een laserontharing met de ELOS E-Lase DIODE laser van SKIN-LAB geschikt voor u. De ELOS ontharing is geschikt voor mannen en vrouwen en kan alle huidskleuren en de meeste haartinten aan.
Na een ELOS ontharing hoeft u uw wenkbrauwen, oksels, benen bikinilijn of schaamstreek niet meer te scheren, waxen, harsen of epileren.
Disclaimer: Een laserontharing verwijdert enkel haren die al aanwezig zijn. Haarzakjes die pas na de laserontharing actief worden, kunnen wel nog nieuwe haren ontwikkelen.

LASERONTHARING: VOOR- EN NAZORG

Wilt u uw huid effectief ontharen met een laserbehandeling? Volg dan zeker deze tips:

 • Vermijd de zonnebank 10 dagen voor en 7 dagen na de laserontharing
 • Scheer de zone die u wilt laten laseren 2 dagen voor de behandeling
 • Gebruik tot 3 dagen voor de laserontharing geen zelfbruinende crème
 • Epileer of wax uw huid niet tijdens de 14 dagen voor de laserontharing

Laserontharing E-lase van ELOS: nieuwste technologie voor veilig, snel permanent laserontharen voor elke huidskleur en elke haarkleur. *

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

Ja. Haarzakjes die vernietigd zijn kunnen niet teruggroeien of herstellen.
Tijdens een laserontharing meten onze experts steeds de warmte van de laser. Zo weten ze of de laser de juiste temperatuur haalt om het haarzakje te vernietigen.
Let op: Een laserontharing verwijdert wel enkel haren die al aanwezig zijn. Haarzakjes die pas na de laserontharing actief worden (bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap of tijdens de menopauze), kunnen wel nog nieuwe haren ontwikkelen.

Onze laserontharing is geschikt voor de meeste haarkleuren en voor alle huidskleuren. Bovendien kunnen wij alle lichaamszones behandelen, zelfs de gevoelige zones.
Opgelet: Witte haren, grijze haren of donshaartjes vergen doorgaans wel meer behandelingen en kunnen enkel door de radiofrequentie (elektrolyse) behandeld worden. Skin-Lab geeft regelmatig promoties , korting op volle klantenkaarten, zomeracties, enz…waardoor je regelmatig kan genieten van voordeligere tarieven.

In bepaalde omstandigheden is een ELOS ontharing helaas niet aangewezen:

 • Bij open wonden, zweren of psoriasis in de te behandelen zone.
 • Bij aandoeningen die gestimuleerd worden door licht of warmte (lupus, epilepsie, herpes, etc)
 • indien u lichtgevoelige medicatie of producten inneemt (Roaccutane, Johanneskruid, sommige essentiële oliën, etc).
 • Bij een pacemaker of hartdefillibreerder in het te behandelen gebied.
 • Tijdens de zwangerschap en 3 maanden na de zwangerschap.
 • Bij hormoonkuren of indien korter dan 6 maanden in gebruik.
 • Bij HIV, AIDS, ontregelde diabetes en immuunziekten (vereist toestemming van een arts)

Tijdens het intake-gesprek worden deze en andere voorwaarden gecontroleerd.

U kunt op elk ogenblik met een ELOS E-Lase behandeling starten. Aan elke behandeling gaat een grondig intake gesprek vooraf om te controleren of u voldoet aan alle veiligheidsvoorwaarden. Het intake gesprek en controle wordt uitgevoerd door een van onze specialisten en duurt ongeveer 20 minuten. U kan dit voorafgaandelijk gratis boeken, of indien het resultaat van uw intakegesprek gunstig is, meteen aansluitend hierop laten plaatsvinden.

We willen u hier alvast de belangrijkste voorwaarden meegeven:

– Vermijd de zonnebank 10 dagen voor en 7 dagen na de laserontharing
– Scheer de zone die u wilt laten laseren 2 dagen voor de behandeling
– Gebruik tot 3 dagen voor de laserontharing geen zelfbruinende crème
– Epileer of wax uw huid niet tijdens de 14 dagen voor de laserontharing

Zowel voor dames als heren

VOOR behandelingNA behandeling