Couperose behandeling

Hebt u last van rode verkleuring op uw huid met daarin gesprongen adertjes? Dan is er een grote kans dat u last heeft van couperose. Couperose komt vaak voor in het gezicht of in het decolleté waarbij talloze kleine bloedvaatjes zichtbaar zijn. Dit kan natuurlijk erg vervelend zijn, helemaal wanneer het duidelijk zichtbaar is. De vaatjes verdwijnen helaas niet uit zichzelf. Gelukkig is het sinds enkele jaren mogelijk om couperose te verwijderen. Bij Skin-Lab kunt u genieten van een professionele behandeling couperose verwijderen. Ons team is met de jarenlange ervaring zeer gespecialiseerd in dergelijke huidbehandelingen. Wij doen er alles aan om u en uw huid weer te laten stralen!

Couperose laten behandelen bij Skin-Lab

Jaren geleden was couperose behandelen een stuk intensiever en pijnlijker dan vandaag. Er werd toen vaak gebruik gemaakt van een warme naald om de bloedvaatjes adertje voor adertje te behandelen. Dit was niet alleen een pijnlijke behandeling om couperose te verwijderen maar tevens een zeer tijdrovende behandeling. Natuurlijk kunt u couperose minder zichtbaar laten zijn door het gebruik van foundation of andere camouflerende producten. U zult echter zien dat dat dergelijke producten in verloop van tijd uw huid niet verbeteren. U kunt beter kiezen voor een blijvende oplossing: een snelle, effectieve en minder pijnlijke laserbehandeling bij Skin-Lab zal wonderen doen voor uw huid.

Wat u moet weten over couperose behandelen

De deskundige huidtherapeuten van Skin-Lab maken gebruik van de medische Syneron laser, een veilig multifunctioneel lasersysteem om de couperose te behandelen. De laser geeft lichtimpulsen af met een hoge energie intensiteit. Deze impulsen verwarmen de bloedvaatjes zodanig dat ze kapot gaan en vervolgens ‘opgeruimd’ worden door het lichaam. Deze behandeling is niet volledig pijnvrij, maar wordt door meeste klanten als niet pijnlijk ervaren. De behandeling wordt al onze klanten ondergaan zonder een verdovende crème. Wanneer u het resultaat ziet, zult u het gevoel van de korte prikjes al gauw vergeten.

Voor het couperose behandelen

Om een behandeling couperose verwijderen optimaal te laten verlopen is het aan te raden om vooraf op een aantal dingen te letten. Het is belangrijk om op de dag van de behandeling tot een week na de behandeling:

  • geen alcohol te drinken
  • niet uw huid te scrubben
  • niet te sporten
  • geen zware inspanningen leveren
  • niet naar de sauna te gaan

Ook is het van belang om minimaal vier weken voor en na de couperose behandeling uit de zon te blijven en/of de huid te beschermen met een zonnefactor hoger dan 30.

Na de couperose behandeling

Na de behandeling is uw huid rood en kan gezwollen zijn, dat hoort bij de couperose behandeling. Over het algemeen is dat na een aantal dagen al een stuk beter, de zwelling kan de eerste dagen nog verergeren. Schrik niet wanneer de vaatjes na de behandeling meer zichtbaar zijn dan normaal; dit is normaal. Dit is een teken dat de vaatjes kapot zijn en zullen verdwijnen. Het hangt van uw huid en lichaamsherstel af hoe snel de huid volledig hersteld is. Meestal duurt dit een aantal dagen tot maximaal een week. Voor een nóg beter resultaat is het aan te raden om een tweede en eventueel derde behandeling couperose verwijderen te ondergaan. Wanneer u heel veel last heeft van couperose wordt aangeraden om zelfs 3 tot 5 keer een behandeling te laten doen. In een vrijblijvend voorgesprek zullen we u precies vertellen hoeveel behandelingen uw huid nodig heeft. Neem vandaag nog contact op met een van onze therapeuten voor meer informatie rondom couperose verwijderen.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien u meer informatie wenst over de definitieve laserontharing behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend consult.

Bel dan gerust van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur

+32 (0)14 700 777

Heistraat 23/1 – 2491 Balen

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en resultaat is cliënt-afhankelijk.

Tarieven

Wangen                  € 150

Wangen & neus      € 200