Pigmentvlekken behandeling

Een egale huid krijgen is geen onmogelijke taak! Opvallende pigmentvlekken kunnen vervelend zijn. Zeker als het pigment op plekken aanwezig is die dagelijks zichtbaar zijn en waarbij u er bij het kijken in de spiegel of bij het maken van foto’s aan wordt herinnerd.

Na een behandeling met de medische Syneron Laser kunt u na een maand van uw vervelende pigmentvlekken verlost zijn! De medische Syneron Laser wordt wereldwijd gebruikt door huidtherapeuten en dermatologen en wordt gezien als de gouden standaard bij de behandeling van pigment.

Onderstaande hardnekkige pigmentaandoeningen zijn perfect te behandelen:

  • Zwangerschapsmasker (melasma)
  • Ouderdomsvlekken (lentignes solaris)
  • Pigment dat ontstaan is na trauma (post inflammatoire hyperpigmentatie)
  • Pigmentatie ontstaan na medicatie gebruik
  • Zonbeschadiging

Waarom Syneron?

Syneron medische laser is een van de krachtigste behandelingen tegen pigmentatie op dit moment. Op basis van de indicatie en de aard van het pigment kan er gekozen worden voor een specifieke behandeling. De  Syneron laser zorgt ervoor dat niet alleen het oppervlakkige pigment eraf schilfert, maar ook dat het dieper gelegen pigment ingekapseld wordt en bovendien de productie van melanine tegen gaat.

Hierdoor wordt de komst van nieuw pigment onderdrukt.

Uw huid in goede handen

Na een consult bij een van onze ervaren huidtherapeuten, zal de aard van het pigment vastgesteld worden en zal er samen met u een passend behandelplan worden opgesteld. Bij Skin-Lab werken wij alleen maar met ervaren, experten en specialisten.

Hoe snel zie ik resultaat?

Met de Syneron laser behandeling ziet u al na 1 behandeling resultaat! Afhankelijk van de ernst en oorzaak van de pigmentvlekken bepaald hoe snel het resultaat zichtbaar zal zijn. Of uw pigment compleet zal verdwijnen of in grote mate zal verlichten is afhankelijk van de aard van het pigment. Na een maand is het uiteindelijke resultaat van de behandeling zichtbaar.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien u meer informatie wenst over de definitieve laserontharing behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend consult.

Bel dan gerust van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur

+32 (0)14 700 777

Heistraat 23/1 – 2491 Balen

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en resultaat is cliënt-afhankelijk.

Tarieven pigmentvlekken verwijderen

Klein gebied v.a.€ 100
Gezicht € 200
Hals € 120
Decolleté € 210
Handen € 150