Even een heerlijk momentje voor jezelf of genieten tijdens een duo behandeling. Tijdens onze gelaats en lichaambehandelingen of ontspanningsmassages kan je even helemaal tot rust komen.

Je kan kiezen tussen de relax zen massage, rug massages & hot stone massage of een diepgaande darmontklevingsmassage.. Wij bieden ook een lichaamsscrub aan voor de huidjes die net wat extra willen. Last van een droge huid, grauwe huid of ga jij binnenkort op vakantie? Dan is een lichaamsscrub iets voor jou. Boek je jouw scrub los van een massage dan sluiten we af met een hydraterende crème.

Wij maken graag gebruik van Sisley producten voor onze behandelingen. Andere merkproducten zoals La Prairie maar evengoed Vichy kunnen door onze cliënten gekozen worden als behandeling.

Standaard zal u een prijslijst op basis van Sisley producten kunnen weervinden. Geef gerust aan indien u de voorkeur geeft aan een ander merkproduct en wij passen dit aan naar uw keuze. Indien u voor een ander verzorgingsproduct zou kiezen zal de prijs in de meeste gevallen goedkoper zijn.

Deze botanische behandeling is ontwikkeld voor iedereen die Sisley wil ontdekken. Een Botanical Treatment combineert ultieme huidverbetering met wellness en ontspanning.

Deze luxe behandeling bestaat o.a. uit een intensieve peeling. Wat deze behandeling zo bijzonder maakt, is het gebruik van 100% pure essentiële oliën die we speciaal voor u mengen, afgestemd op uw eigen huidtype. De essentiële oliën worden middels ademhalingsrituelen geïnhaleerd, waardoor u de stress van u af voelt glijden. U ervaart de ontspanning tijdens de hele behandeling. Ademhalingsritueel met essentiële oliën, reiniging van ogen, lippen en gezicht, aromaritueel met lavendel, scrub, aromaritueel met rozemarijn, oogmasker, gezichtsmasker, aromaritueel met Litsea Cubeba, Eau Florale, massage (met olie speciaal voor uw huidtype gemengd), dagcrème, All Day All Year beschermende crème, lippenbalsem, ontwakingsritueel, rek- en strekoefeningen.

Deze behandeling is gelijk aan de behandeling van 60 minuten, plus toepassing van een serum naar keuze uit de Sisleÿa-lijn. Bovendien krijgt u niet alleen de klassieke massage die deel uitmaakt van de standaardbehandeling, maar als extra ook een afvoerende bindweefselmassage met Sisleÿa of Sisleÿa extra Riche.

Voor mannen wordt de Phyto Aromatique behandeling uitgevoerd met producten uit de Sisleÿum-lijn, die specifiek zijn afgestemd op de mannenhuid.