VOLLEDIGE LICHAAMSMASSAGES

Heilzaam voor lichaam en geest

Lichaamsmassage is zo heilzaam voor lichaam en geest. Het geeft verlichting van spierpijn en stressklachten, biedt je de ruimte om tot jezelf te komen en je lichaam dieper te ervaren, het stimuleert de bloedsomloop, ontspant je zenuwstelsel en verdiept je ademhaling.

En dan vergat ik nog dat aanraking met aandacht en vanuit het hart de aanmaak van oxytocine, het gelukshormoon doet toenemen!

De biologische en verwarmde zoete amandelolie is een weldaad voor je huid.

Afhankelijk van uw keuze ZEN, Hot Stone, klassiek of bindweefselmassage (darmverklevingen) worden de gebruikte oliën aangepast.

ENERGETISCH LICHAAMSWERK (energetische orgaanmassage) en MASSAGE, alsook ADEMHALINGSRELAXATIE.

BINDWEEFSELMASSAGE is een intensieve massagetechniek die wordt toegepast op de bindweefsellaag tussen de opperhuid en de spieren. Door diepe inwerking op de diverse huidlagen wordt een verslapte of slecht doorbloede huid beter gevoed. Eventuele verklevingen worden losgemaakt, wat een verjongend effect heeft : de huid ziet er frisser en steviger uit en er treedt zichtbare verbetering op bij rimpels, cellulitis, striemen en littekenweefsel. Het is een reflexzonemassage met een positief therapeutisch effect op klachten als hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, beklemming in de borstkas, verteringsklachten in lever, maag of darmen, doorbloedingsstoornissen, rugpijn, spierpijnen, gewrichtsproblemen, menstruatieklachten, restless legs …

De massage start met aangename, oppervlakkige strijkingen, gevolgd door diepere massagegrepen (de huid plooien en rollen) die de doorbloeding activeren en het weefsel vitaliseren. Afvalstoffen of verklevingen worden losgemaakt.

Naargelang de klachten worden de rug, de armen, benen, romp en/of het gelaat behandeld.

Bindweefselmassage kan eenmalig worden uitgevoerd ter ontspanning, maar als huid verbeterende behandeling of om aanwezige stoornissen te verminderen zijn er meerdere behandelingen nodig.

Afhankelijk van de klachten duurt een bindweefselmassage 30 minuten tot maximaal drie kwartier.

Ideaal wordt gestart met 1 behandeling per week gedurende max. 4 weken.

Dan wordt de therapie enkele weken onderbroken om prikkelgewenning te voorkomen.

Nadien kan de therapie weer verdergezet worden.